Hartje Utrecht: de Ridderlijke Duitsche Orde!

Op de hoek van de Springweg en de Walsteeg staat het middeleeuwse pand van de Ridderlijke Duitsche Orde Balije van Utrecht. Sinds jaren heeft Vakwerkhuis dit schitterende pand in onderhoud.

Naast gewoon schilderwerk is het schilderwerk aan rijksmonumenten onze specialiteit. Met al meer dan 25 jaar ervaring en vast personeel dat al jaren ingewerkt is op zulke mooie projecten als het Duitsche Huis. In de zomer van 2015 hebben we het Duitsche Huis opnieuw gefaseerd geschilderd. Ook heeft Vakwerkhuis houtrotherstel toegepast en deelvervanging aan kozijnen. Bij het Duitsche Huis hebben we daarom enkele ramen vervangen. Uiteraard kwam daarbij ook glasherstel kijken.

Bij dit en dergelijke projecten schuren wij waar mogelijk met de machine. Het schilderen gebeurt ouderwets met de kwast om een zo authentiek mogelijk resultaat te bereiken. Dit monument hebben wij bijvoorbeeld afgelakt met een hoogwaardige gesiliconiseerde alkydhars buitenverf van Veveo (Platina SB).

Meer weten? Bekijk onze andere projecten op deze site! Voor het opvragen van een offerte voor uw pand kunt u contact opnemen met: 033 286 702

Laat de foto’s voor zich spreken en overtuig u van de kracht en kwaliteit van Vakwerkhuis!