VAKWERKHUIS is het kwaliteitsbedrijf voor schilderwerk, glas en onderhoudswerk waarin verschillende bedrijven nauw met elkaar samenwerken zodat het beste resultaat kan worden behaald. Het bedrijf is ontstaan uit een initiatief van Dirk Boersma, ondernemer en eigenaar. Gedurende zijn loopbaan specialiseerde Dirk zich met zijn bedrijf gaandeweg in het renoveren en restaureren van historische panden. Met meer dan vijfentwintig jaar aan ervaring weet Dirk dan ook als geen ander wat het beste kleur- en hersteladvies is voor uw pand.

In de voorbije jaren heeft Vakwerkhuis altijd kunnen vertrouwen op zijn vaste schilders en glaszetters. Daarnaast is een groot netwerk aan ambachtelijke vaklieden opgebouwd. Met dit team van vakmensen is de kwaliteit altijd gewaarborgd en zijn de relaties door en door vertrouwd zodat het beste resultaat behaald kan worden op grote en kleine projecten. Door de combinatie van creativiteit, technische en historische kennis en de juiste vakmensen bereikt Vakwerkhuis de mooiste resultaten.

3587902_1_org-moshyhfc045cs7ktb343o76vzgzdrjb52mtyhwzos8

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactinfo

Vakwerkhuis v.o.f.
Stationsweg West 84
3931 EV WOUDENBERG

Telefoon: 033 286 70 21
E-mail: info@vakwerkhuis.nl

Heeft u advies of informatie nodig? Neem contact met ons op via 033 – 286 70 21